Všekty referencie

Medená, 900 41 Rovinka

Rezidenčná štvrť v príjemnej lokalite, rodinné domy v susedstve, takmer vidiecky ráz a zároveň občianska vybavenosť neustále k dispozícií. EDREY Real Estate ponúka na predaj slnečný 5-izbový rodinný dom so šarmom v pokojnej vilovej štvrti obce Rovinka, vzdialenej len pár minút od Bratislavy. Charakter a teplo, ktoré so sebou prináša, oceníte počas hektických dní, ale aj bežného odpočinku. Samostatne stojaci rodinný dom na pozemku veľkom 796 m2 pôsobí neuveriteľne príjemnou a hrejivou atmosférou. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s veľmi dobrou infraštruktúrou a neďalekým napojením na novú diaľnicu. Za všetkými výhodami polohy nehnuteľnosti nezaostáva ani jej vnútorné vybavenie. Pod škridlovou strechou sa nachádza životný priestor piatich izieb, dvoch samostatných kúpeľní s toaletou a garážové parkovacie státie. Tvoria úžitkový priestor s veľkorysou rozlohou 194 m2 rozdelený na dvoch podlažiach. Dispozícia je dôkladne premyslená, interiér je rozvrhnutý do dennej a nočnej časti a komunikuje s príjemným tichým exteriérom. Ten vyniká predovšetkým nádhernou krytou terasou, veľkou udržiavanou záhradou s dospelou vegetáciou a bazénom s protiprúdom.

Nehnuteľnosť je určená pre náročného klienta, ktorému ponúkne výbornú dostupnosť, výnimočné prvky a príjemné tiché prostredie. Vstupná hala vás prirodzene uvedie do domu a jeho vzdušnej dennej časti. Tú tvorí priestranná obývacia izba s kolosálnym krbom a plne zariadená kuchyňa s jedálenskou časťou, ktoré spolu s terasou a záhradou tvoria centrum všetkého spoločenského diania. Na mieru robená kuchyňa z masívneho dreva s rustikálnym nádychom je priestranná a plne zariadená vstavanými spotrebičmi. V jedálenskej časti dominuje veľký drevený jedálenský stôl pre šesť osôb. Na spodnom podlaží nájdete aj samostatnú spálňu s výhľadom do slnečnej záhrady. Príjemná rodinná atmosféra, dostatok svetla, pohľady na okolitú zeleň sú len začiatok. Nočné podlažie ponúka 3 priestranné izby a k nim prislúchajúcu veľkú kúpeľňu s dvoj-umývadlom, rohovou vaňou, sprchovým kútom a samostatnú toaletu. Hlavná spálňa prekvapí priestranným walk in šatníkom a vlastným balkónom s výhľadom do tichej záhrady. Detské izby s príjemnou úžitkovou plochou sú slnečné a príjemne presvetlené a nechýba v nich štýlové zariadenie. Benefitom je prechodné podkrovie s veľkorysým odkladacím priestorom. Ak si potrpíte na súkromí a diskrétnosti, nemusíte sa obávať neželaných pohľadov. V neposlednom rade bude dôležitým miestom, kde si budete dobíjať energiu, príjemná slnečná záhrada. Jej súčasťou je okrem okrasných prvkov predovšetkým veľký bazén 8,5 x 4 m s protiprúdom, záhradný domček a priestranná zastrešená terasa s externým sedením.

Nehnuteľnosť kolaudovaná v roku 2006 je vykurovaná plynovým kotlom s radiátormi v kombinácii s podlahovým kúrením a krbom s prieduchmi do domu. Je konštruovaná z pálenej tehly, kompletne zateplená, disponuje vlastnou vŕtanou studňou zavedenou až do domu s možnosťou kombinovaného využitia. K dispozícii je jedno garážové parkovacie státie a ďalšie privátne parkovanie za bránou pre 3-4 autá. Vo vybavení nechýba pripojenie na všetky inžinierske siete, elektrická brána, drevené okná, sieťky proti hmyzu, dvere a zárubne z masívneho dreva, keramická dlažba, parkety, bezpečnostný alarm, automatická závlaha a pripojenie na TV a internet. V roku 2022 prebehla kompletná rekonštrukcia fasády, 12/2021 bol menený nový plynový kotol zn. Protherm. Mesačné náklady vrátane energií sú na úrovni 200 EUR. Pôdorys zašleme na vyžiadanie.

Obec Rovinka s pestrou občianskou vybavenosťou je výborným miestom na život aj relax. Nájdete v nej, okrem iného, potraviny, školu, škôlku, lekáreň, kaviarne a reštaurácie, zdravotné stredisko, rôzne služby ale i ihriská či športoviská. So susedmi zdieľate nielen vkus a spoločenské postavenie, ale aj takmer privátnu ulicu. Užívajte si však zároveň súkromie vďaka rafinovanej architektúre domu aj záhrady. Lokalita je už aj tak dosť vychytená a tichá. Cena nehnuteľnosti je 747.000 EUR. Predáva sa kompletne zariadená vrátane rôznych doplnkov, svietidiel a detailne premyslených použitých materiálov. Vlastnoručný podpis majiteľa, kúsky nábytku od umeleckého stolára či doplnky z masívneho dreva jej dodávajú neobyčajné čaro. V cene sú zahrnuté všetky služby EDREY Real Estate vrátane právneho servisu a hypotekárneho poradenstva. Radšej vám odporúčame prezrieť si fotogalériu ešte raz, pretože táto nehnuteľnosť ohromuje už od hlavného vstupu a nepoľavuje počas celej obhliadky. Vidíme sa na obhliadke.

Podobné a ešte k dispozicii