Všekty referencie

BELLOVA 2, 831 01 BRATISLAVA

V jedinečnej lokalite na Kolibe, obklopený prírodou Malých Karpát sa rozprestiera lukratívny rezidenčný projekt komunitných rozmerov. V tichom a mestskom prostredí s jednoduchou dostupnosťou historického centra a hlavných ťahov, ale najmä s vysokou mierou súkromia. Trinásťročný developerský projekt v uzavretej rezidencii zasadenej do svahu Koliby je orientovaný na obyvateľov s vysokými nárokmi na kvalitu bývania. Veľkorysý a nadštandardný 3-izbový byt s predispozíciou 4-izbového sa nachádza na poslednom podlaží 2/2. Reprezentuje ho a zároveň dopĺňa priestranná strešná terasa nad bytom 152 m2 s panoramatickým výhľadom na celú Bratislavu. Technicky aj staticky je pripravená na osadenie bazéna, jacuzzi či pergoly (nadstavby s vydaným stavebným povolením). Poskytne Vám úplné súkromie, neskutočný pokoj a plnohodnotný životný priestor. Tento jedinečný byt je určený pre náročného klienta, ktorý hľadá nadštandardné tiché bývanie na žiadanej adrese, nadčasový dizajn a vysokú kvalitu v čistých líniách.

Veľkorysých 158 m2 úžitkovej plochy je dispozične rozdelených na dennú a nočnú časť. Priestranná vstupná hala ponúka množstvo úložného priestoru s nadväzujúcimi schodmi na bohato dimenzovanú strešnú terasu bytu. Exkluzívnu dennú časť, ktorej celá stena je presklená, dopĺňa vzdušná otvorená kuchyňa s jedálňou a výstupom na loggiu 5 m2. Na kuchynskú časť nadväzuje svetlá obývacia izba ponúkajúca veľkorysý životný priestor, zvýšený strop pre LED osvetlenie a nádherný mestský výhľad. Absolútny komfort zabezpečí veľká dizajnová kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, toaletou a bidetom a ďalšia samostatná toaleta s technickým kútom v prechode medzi dennou a nočnou časťou. Nočná časť bytu s výhľadom do tichého zeleného dvora ponúka honosnú spálňu s veľkým walk in šatníkom s predispozíciou vybudovať štvrtú izbu. Príjemne vás prekvapí vedľajšia slnečná detská izba s ďalším priestranným šatníkom s odkladacím priestorom. Luxusný dojem z vybavenia nezaostáva ani v interiéri.

Biela technika a kuchynské spotrebiče značky Samsung sú znamením vysokej kvality a spoľahlivosti. Dopĺňajú ich vysoké koberce krémovej farby, dlažba v kúpeľni a hliníkové okná s elektrickými exteriérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Vysoko elegantný interiér je spojením čistých línií, neopozeraných prvkov a minimalizmu. Celému priestoru dominujú svetlé farby, nadštandardné materiály a sofistikovaná jednoduchosť. Nehnuteľnosť konštruovaná z tehly, kolaudovaná v 2009, je dispozične orientovaná na JV a SZ. Vo vybavení nechýba klimatizácia, elektrické podlahové kúrenie a termostat v každej izbe. Bytový dom je zabezpečený vstupom na čip, video-vrátnikom a kamerovým systémom. V zime oceníte vyhrievanú komunikáciu pre vstup do podzemnej garáže. Moderná štvrť si vyžaduje aj moderný prístup developera a preto je bytový dom postavený v uzavretom areáli plnom udržiavanej zelene s vlastným detským ihriskom. Rezidentovi poskytne úplné bezpečie a súkromie, nevynímajúc bezbariérový prístup výťahom priamo až do bytu suchou nohou z garáže. K dispozícii sú dve parkovacie miesta spolu s vlastnou veľkorysou pivničnou kobkou. Prominentná tichá lokalita vysoko nad mestom s exkluzívnymi výhľadmi je vyhľadávaná najmä pre jej dostupnosť do centra, v kontraste s blízkym lesom. Dopravné napojenie na hlavné ťahy z mesta a do mesta sú v priamom dosahu.

Ku kvalitnému bývaniu a teda aj kvalitnému životu patrí bezpochyby aj kvalitná adresa, ktorej nespochybniteľná investičná hodnota rastie aj vďaka blízkosti centra mesta. V bezprostrednom okolí majú zastúpenie všetky služby občianskej vybavenosti vrátane verejnej dopravy. Byt prešiel v 06/22 celkovým „faceliftom“ (komplet vymaľovaný, vytepované koberce, servis klimatizácie). Novému vlastníkovi stačí len sa nasťahovať a prispôsobiť si lukratívnu terasu podľa vlastných potrieb a účelu využitia. Pôdorys zašleme na vyžiadanie. V cene sú zahrnuté všetky služby Edrey Real Estate vrátane kompletného právneho servisu a hypotekárneho poradenstva. Radšej vám odporúčame prezrieť si fotogalériu ešte raz, pretože táto nehnuteľnosť ohromuje už od hlavného vstupu a nepoľavuje počas celej obhliadky. Vidíme sa na Bellovej.

Podobné a ešte k dispozicii